BRF Kontrollanten

Finalist i Årets Kooperativ 2020

Välkommen till bostadsrättsföreningen där hållbarhet, jämställdhet och delaktighet sedan länge har satts i centrum! Som medlem får du klimatsmart el, tillgång till elbilspool såväl som gräset klippt av robotgräsklippare – allt tack vare solcellsanläggningen på ditt tak.

Fortsätt läsa >

brf kontrollanten årets kooperativ

HSB BRF Kontrollanten är en bostadsrättsförening som tillhandahåller kvalitativt boende på uppdrag av föreningens medlemmar, med 126 lägenheter fördelat på fyra hus. 

Det här är kooperativet som verkligen är nyfikna på och vågar satsa på hållbarhet ur flera aspekter – ekonomisk, social och miljömässig. Med hjälp av investeringen i egen solcellsanläggning skapas hållbar elförsörjning som förutom att ge hushållsel driver både robotgräsklippare på gårdarna och elbilspool. 

Föreningen har ett utvecklat jämställdhetsarbete i styrelsen. De har aktivt jobbat med att ha en bred kompetens och en bra blandning av medlemmar i styrelsen.

Delaktighet och trivsel finns högt på prioriteringslistan och man har t ex genomfört trygghetsåtgärder som ökad belysning med LED-teknik. 

Ständig utveckling i riktning mot ett hållbart samhälle fyllt av gemenskap är Kontrollantens signum.

Vilka ska bli Årets Kooperativ 2020?